Musik

Hemmagjord musik.


Du följer med mig

Nu så har jag äntligen hittat tillbaka till min kära vän.
Jag vill därför dela med mig av några rader. 
 
 
Vi fyller alla sprickor med tankar om hopp
Som bara nån som förlorat nån kan få
 
 
 
 
Hör hela låten här:
 

19-19

Dem säger man ska få champagnefrukost då, fast det är mer i norra nordamerika, men jag känner att det hade jag behövt igår. Champagne är faktiskt inte så dumt. Trots konsekventa beslut om trötta ögon så förbrukar man inte pollenallergiker för energibesparing - synd. Eller kanske en synd. 
Champagne kommer från ett speciellt ställe i Frankrike. Där är det fint må jag säga och jag finns säkert med på någon säkerhetsfilm på ett skabbigt hotell med tunna väggar till åska och buller. Hej. 

Förlossning.

Nu har jag lyssnat på två podcasts
om förlossningar. Varför kan man ju då ställa sig frågan?
Och det må jag säga är en oerhört bra fråga. Ett svar har jag nog dock inte.
Det var ett lite mer objektivt podcast som är väldigt känt och man fick upp fina och trevliga känslor medan det andra var väldigt seriöst och tog upp hur fel allt kan bli och det var massor som ringde in och berättade om massa skit dem varit med om. Inte så trevliga och mysiga känslor där inte. Nixpix!
Det var två bra podcasts, men med väldigt olika karaktär, och jag gillar det här med podcast. Det är faktiskt väldigt trevligt och man får ibland nytt perspektiv på livet. Kul!
Så detta är ett bra tips för er som vill ha det.


Smink - en äkta bloggare?

Då var vi en vårregndag rikare. Skönt det känns, sannerligen!
Men titeln då? Jo, nu ska jag ta tillfället i akt och bli en riktigt bloggare, på riktigt. Jag ska berätta att idag var jag på sminkjakt. Smink ja!
För mig är smink något jag fruktat att lägga pengar på i många år eftersom jag är som jag är - (snål, eller ekonomisk). Men idag tog jag mod till mig med en god vän och besökte en kommersiell kedja med olika sminkföretag i sina affärer.
Jag blev bara mer förvirrad och ögonen mina gick lite i kors. Då tänkte "nej, ska det vara på detta viset och att man inte ska få någon hjälp, då går vi" och vi gick. Vi spatserade vidare till en lite dyrare affär, men som specificerar sig på smink. En heeeelt fantastisk upplevelse måste jag säga. Åh! Kärlek. Köpte på mig basmedel och borstar så jag klarar mig i flera år. Vilken lycka. Priset spelade ingen roll, för nu var jag lycklig. Och är fortfarande med min påse bredvid mig. Såå glad. En fin påse fick jag också med snurrade band som handtag. Ljuv lycka. Tack så mycket för en fin upplevelse.
Och tack till min vän som drog med mig.

Adjöken fröken, nu är jag en äkta bloggare, YES!
Ska jag vara stolt eller ska jag skämmas?


folket.

Jag vet att ni läser, jag vet det. Så folket, nu behöver jag eder hjälp.
Personligen så lyssnar jag inte på dånsmusik i vardaglig jargong så därför ber jag nu er att gå till länken nedan och sätter in eder ABSOLUTA och bästa dånsmusik och göttig musik som får svetten att lacka.

Studenten eller? 

Tack på förhand allihopa.
Adjöken.

Ugglor?

Har jag pratat om min sääärlejk till ugglor förr i tiden? 
Om jag har det så får ni bara en påminnelse om det nu. 
Ugglor är ett vackert och fridfullt motiv, men kan samtidigt vara väldigt fint och gulligt och åter på samma gång också vara lite busigt, mysigt och allmänt njutbart. En intressant blandning av beskrivningar och det är nog lite av det som min kärlek till ugglor grundar sig på. 
 
Jag vill ha en uppstoppad uggla, det står högst upp på listan. 
 
Hur känner du för det här med ugglor? 
Är det en trend värt att följa? För mig har det blivit en livsstil istället för en trend. Jag älskar ugglor och så är det bara. Men jag skulle heller inte vilja kalla det ett tvångsbeteende eller att jag är helt beroende av ugglor, utan mer som en liten mysig parantes i mitt liv. Då vet ni det.  
 
 
Finaste bakgrundsbilden.

valskrik.

Nu ska jag tipsa om värsta bra låten. Längtat efter att den skulle komma på spotify!

Låten heter Drömmen och artisten heter valskrik.

valskrik – Drömmen


Där har ni länken!

Sjukt bra!


Koffeinberoende.

Då var det en annan dag så nu tar vi det där med koffeinberoendet.
Koffeinberoende - vi hör det överallt.
Jag har faktiskt ändrat min inställning till detta beroende. Jag har aldrig trott på att kaffe gör en lycklig, aldrig förlitat mig på oförståndiga studier som säger att kaffe ger en lycka. Men nu! Nu är livet annorlunda.
Dock ser jag inte mig som beroende, men ack vad gött det är en en espressoshot på morgonkvisten, och den där gör mig faktiskt glad. Personligen tror jag att jag skulle passa utmärkt i en studie på att kaffe gör mig lycklig. Men det är ju kaffe, kanske är det inte koffeinet - vad vet jag. Kanske borde jag prova koffeinfritt - eller vad tror du?
Men jag är ändå ganska nöjd och tillfredsställd med det jag får och tänker inte klaga. Inget beroende, utan jag bara njuter av livet. Prova själv.

(Det lär komma fler texter om kaffe, bara så ni vet)

Och förlåt till dem som tycker det är fel att ha koffein och kaffe i samma inlägg, men idag känner jag mig som en italienare.


RSS 2.0