Det hårda livet.

Då var man här, dit man aldrig trodde man skulle nå, där man aldrig trodde man skulle komma. Själv trodde jag att jag skulle vara död, för länge sedan. Redan vid sex års ålder hade jag denna tanke - att aldrig kunna leva upp till 13 års ålder. Men jag blev 13, och 14. Sedan gick det snabbt, vips var man 18 och myndig, fick dricka öl och ha hand om egna pengar, man fick till och med körkort, KÖRKORT! Men galet nog passerade man också 18 och här står man idag. Idag en grå, kall ruggig sommardag med mindre gradantal än en frusen vinternatt. Här står man idag klädd i rosa pyjamas från mellanstadiet och njuter av en smaksatt kaffe och undrar lite vad livet kommer föra med sig. För nu har den där frågan, funderingen man hade när man var sex år återkommit, men på en annan nivå, man har tagit bort de egentliga väsentliga tankarna om att man inte kommer överleva. Nu, nu så funderar man istället vad man ska göra med sitt liv, hur man ska göra det, varför och när. Frågor som man vet att man inte kommer ha svar på när man dör, om man dör. Vi får väl se hur det blir.
Nu ska jag ta och äta en sur, röd flaska som är gjord på lössblod. Hej.


Imorgon.

Imorgon är det min tur.
Nu, just precis nu, börjar fåglar och fjärilarna vakna till liv i min mage där det inte regnar.
Jag kan inte fatta att det är min tur imorgon! Det är min tur att sparkas ut, att få skrika mig hes av lycka med champagne i strupen, att få göra så höga och irriterande ljud som möjligt på så kort tid som möjligt, att få dansa tills tårna trillar av och få njuta av varje sekund med goda vänner.
Imorgon är det min tur att ta studenten.
Jag tar studenten. Kan du fatta?
Jag har väntat på denna dag i flera år. Kanske sju år. Nu är den inne. Och it's going to be awesome. See ya.

 


Hår.

Mer om hår!
Jag älskar hår.
Kort, långt, tjockt, tunt, lockigt, rakt.
Jag älskar hår!!

Här är mitt:


Yta.

Jag är så förbannat trött på all yta. Så förbannat trött på det!
Idag stör jag mig på varje bild, varje falskt leende som man egentligen vet grundar sig i sorger och bedrövelse, varje fasad som byggs upp på varje Instagramkonto, varje Facebooksida och alla andra irrationella sociala nätverk. Det är faktiskt så att det inte ligger någon välgrundat argument på detta inlägg, jag ville bara helt enkelt skriva av mig mina tankar jag har haft under HELA dagen. 
Tack för det, det lär komma mer om dett under nästkommande inlägg. 
Men tack och hej for now i alla fall. 
 
Hoj!

RSS 2.0