Skeptik

Jag har inte skrivit så mycket om det, men jag börjar bli lite skeptisk över det här med ekologi. Jag tror inte riktigt på det. Egentligen liksom? Vad vill folk med ekologiskt? Det är ju bara för att tjäna pengar. Det finns ingen större innebörd egentligen. (egentligen) Eller?! Så fall skulle jag gärna vilja höra ett väldigt, väldigt bra argument. Typ nu.







Varnar känsliga tittare för nästkommande bild.



Nog om det. Drar neråt varmare breddgrader idag. Fedt niice.
Kommer kanske lagom hem till sommaren.
Här har ni min roadtrip-spellista. Viktigt! Man måste börja bra vettu.. France, roadtrip
Have some nice weeks all.

arachnoidea (tack, moster)

Syskon



Vintern var en rrrolig tid.
Och förresten.
Jag älskar mina bröder.
:) Det är allt mysigt med syskon.
Speciellt om man är minsting ;) hehe
Dem förgyller liksom livet för en.
Helt galna. Men vem är inte det.
Tripp Trapp Trull.

Cor.

JumpSuit!

Jag älskar min nya jumpsuit. Det känns som man går i pyjamas och det är ju skönt. Riktigt skönt. Love it, love it, love it!!!! :D

Jo, just det! Jag har färgat mitt hår också. Blonda slingor och kall toning på det :) I like!


Syns INTE bra.. men men..

Lite lite better där ja.. Jag får väl ta en redig bild någon dag :) Aja..

Snor också. Inte gott. Bara rinner, rinner, rinner och rinner.. Blöööö


Rektum?

Te

Nu har jag börjat dricka te istället. Det är gott. Jag har inte varit så förtjust i att dricka te innan, men det är ju faktiskt super gott. Dricker det med en skvätt milk och lide honung, nu när jag är sjuk... Japp! Jag är sjuk. Fantastiskt bra nu när man har sista veckan kvar på praktiken. Ack. Väldigt irriterande. Tror det typ är tja.. influensa? Fast jag är inte så jätte kass. Men ganska. Helt matt i alla fall. NixPix, inte bra. men men..




Detta teet är det jag dricker i alla fall. Det borde göra susen så jag kanske kan jobba sista dagen i alla fall. Hoppas Hoppas!
Åh, well.. dags att gå och göra en ny kupp!

OccCee


Kaffe

Drick aldrig för mycket kaffe på en och samma gång.

Det är inte bra eller nyttigt eller bra.

Provade idag att dricka sjukt mycket kaffe eftersom jag hört att det ska få igång förbränning och ämnesomsättningen, men det sluta med att jag gick på toaletten för att tömma blåsan typ åtta gånger idag då jag oftast bara går två till tre gånger. HELT SINNES! Och sen blev jag typ helt skakis hela dagen och allmänt snurrig i huvudet. Allt typ snurrade. Billig fylla, brukar man inte kalla det så? ;) hehe.. Tja, men mår lite bättre nu. USch, ja.. Nej, inte, aldrig så mycket kaffe igen. Mår illa bara jag tänker på det. Skönt det ska bli i alla fall att sova nu och bli av med allt illamående och ont i kroppen. Himla roligt ändå. Tänk vilken reaktion ändå kroppen avger. Fantastiskt. Kanske ska börja med vatten istället. Det måste ju vara bättre! Well.

Dagens ord: Korrekt!
Tack Macks.

Ciao schnyggel.
Sleep tight.

Stryk

Under dagen har jag strukit. Det blev faktiskt ganska kul till sist. Motivationen var ju att få betalt. Undrar om det kanske finns någon mer som vill ha strykhjälp? Jag är grym på skjortor nu i alla fall, det är en sak som är säkert. Har inte haft så mycket time för att skriva heller. Har jobbat mycket och så och inte haft datorn uppe överhuvudtaget. En sak som suger i alla fall är att spotify nu har slutat fungera som det ska. he. Uschja.. Nu när jag äntligen hittade en sjukt bra låt som jag inte kan låta bli att lyssna på. Har ni sett denna veckas avsnitt av Grey's?? SJUKT bra! Mm.. Och när Callie sjunger The Stroy. Får ju massa rysningar bara. mums. Well.. Nu är det natt. Och jag borde sova. Ska sova. Ja, annars så blir man ju trött och får sömnbrist och det är inte bra. Inte bra.

Knus og klem


RSS 2.0