Trött

Dagens plan var att vara pigg utan koffein eller något annat uppiggande.
Det gick inget vidare. Trött har jag varit hela dagen. Men det är okej. Det är okej att vara trött ibland. Det är i alla fall det jag försöker intala mig, men det känns inte som äldre människor i min omgivning håller med. Men man ska stå fast vid sin åsikt.
Stå fast vid din åsikt idag och var trött om du vill.
Koffeinberoendet tar vi en annan dag.

Hej.


Dömd

I min begrundan av dagliga tankar försöker jag att inte döma människor.
Bakgrunden till min tankegång är att jag själv inte tycker om att bli dömd av andra människor. Men ibland går det för långt. Även för dem jag känner.
Förlåt! Och jag söker efter vägar att se till insidan, men det finns faktiskt fula människor - både på in-och utsidan.
Men man kan alltid öva på att bli bättre. Alltid.


Hårfärgning

Hårfärgning är ett fenomen som präglar hela världen och historien. Dem gamla egyptierna började redan på sin tid att snygga till sig i håret. Intressant.
Vi är villiga att i vårt hår stoppa i en massa kemikalier och gifter, även i våra kroppar. Vi är villiga att andas in gaser som kan punktera våra lungor ("Nej, nu överdriver du Ekologisk Banan". Kanske.)
Hur som haver, det är ändå ganska spännande att folk gör detta bara för att få fram Sin personlighet till mänskligheten, visa sitt uttryck och framställa sig antingen som bättre eller som sämre än vad man är. Kul!
Det är faktiskt ett roligt fenomen..

Igår satt jag hårmodell för en duktig frisör, som utbildar andra frisörer. Jag hade bestämt sagt att jag inte ville ha någon radikal förändring. Hon lydde.
Det blev en Back to Back färgning och nu ser jag ut som jag borde, ungefär. Och konstigt nog trivs jag hur bra som helst.
Jag tror att fler skulle göra något sådant för det är den färgen man är skapt med och som man helt enkelt för det mesta passar bäst i. Do it! Ciao!


Dö inte, du kommer bli pank.

Länge har jag trevat efter att planlägga min egen begravning. Ja, jag är ung och nej, jag vill inte dö. MEN tänk så skönt det kommer vara för min familj, om jag skulle dö, att få slippa planera med allt det där jobbiga! Nej, så vill jag då INTE ha det. Nej, den ska planeras.
Men då har vi då det där ordet igen: MEN.
Satt och kollade runt lite vad en begravning skulle ligga på och jag blev förstelnad i ett chockstillestånd! Är ni beredda på det här? Det var inte jag. Inte alls... Runt 25 000! Tjugofemtusen?!? Say what!?
Och vad tror ni ingår då? Vad ingår då? En enkel ceremoni och kaffe. Jag fattade verkligen INGENTING! Heeelt sjukt! Och en förbannad gravsten då? Vad kostar en enkel gravsten?! 10 000! En sten?! En sten. Och sen tillkommer ju extra, massa extra, om man vill ha mer. Helt stört. Sjukt. Idiotiskt. Vem går runt med 35 000 i fickan? Vem? Och sen tänk kista, blommor, årsavgift, fika, hyra av lokal osv osv. Listan kan göras lång.

Så... Vart vill jag komma?
Börja spara, låt inte dina närmaste få förlora dig och deras pengar, så med andra ord - dö inte, du kommer bli pank.


Varning för polis!

Nu är dem i "farten"... igen. Motorvägen till och med beger dem
sig ut på och utan någrasomhelst kännetecken vilket börjar bli lite läskigt.
Så gott folk, håll hastigheten och använd farthållaren. 
 
 
 
 

Studentmössa.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen.
Har väldig ångest nu över det här med studentmössa.
Det känns lite som man vill vara som alla andra och inte kan hitta på något eget samtidigt som det är väldigt traditionellt och så.
Men egentligen (!?) hur snyggt är det?! Den är verkligen skit ful.
Och ingen passar i den. Alla ser allmänt fjompsiga ut.
Vedervärdigt helt enkelt.

Den var felsydd också... Snark!


Tack.

Slag för mänskligheten.

Jag vill slå ett slag för min undersökning!
Behöver mer hjälp med den, så scrolla ner och ta dig några minuter och svara på frågorna. Det är mycket intressant att se svaren så det ska bli spännande att undersöka och analysera detta.
Jag skulle verkligen uppskatta om du svarade!

Tack!

Hej så länge.


RSS 2.0