Torr

Torrhet. Yum!
Det är verkligen inte till nytta för något alls!
Det är fult, äckligt och allmänt deprimerande.

Alltid på vinter så blir jag vääääldigt torr.
I vanliga fall brukar det väl bara vara benen som är lite torra sådär på sommaren, men alltså vintern...
Usch, hela ansiktet bara skriker ut och fnasar upp sig. Händerna som annars brukar vara som små babyrumpor är som finslipssandpapper med röda köldutslag kring tummen. Benen är som ett snöfall på ett berg. Och resten är väl ungefär samma sak. Alltså jag blir så trött på den eviga torrheten.
Och inte nog med torrhet - det finns ju för sjutton inga krämer som hjälper heller! Nej, då stoppar dem alkohol och annat skräp i som gör huden ännu torrare. Den där industrin skulle jag vilja ifrågasätta och det är väl lite därför jag just skriver detta.
Nej, låt oss idag vara lite bittra på torrheten och på krämindustrin!

Helg på er.


Mässor och seminarium.

Idag så kändes det som man kom till en t-korsning med enkelriktade gator åt båda hållen, vilket betyder att det inte fanns någonstans att ta sig.
Usch. Hur kul är det att vara vuxen egentligen?
Ansvar och göra saker hela tiden.
Nej.
Inget för mig.

Men man måste kanske gräva lite djupare. Tänka annorlunda. Jag har inte gjort det på ett tag. Det är så skönt att bara slippa det ibland och vara en vanlig människa. Men tänka är egentligen min specialitet.
Hur som haver.
Jag har ont i mina knän.


Nässpray

Vilken underbar uppfinning nässpary egentligen är. Förkylningen kickar in, näsan bara rinner, då är det bara fram med den lilla pistolen och på två sprut slipper man problemet utan vidare smärta. Man sover gott också. Ibland brukar man ju bara täppt och så på natten, men man sprutar två gånger så sover man som en liten mus. Det ska inte vara det här vanliga som bara stoppar upp, nej, utan det som får en att andas. Underbart!
Dagens tips att införskaffa sig det!


RSS 2.0